Economie de energie

Economie de energie

- Performante termice de exceptie
- Elimina puntile termice
- Inlocuieste bariera de vapori
- Garantie pana la 50 de ani
- 100% reciclabil

Membrane pentru izolatii termice si bariere de vapori

  • Isoflect Silver Isoflect Silver
    O membrana cu folie de aluminiu in doua straturi, separate de o folie cu bule de aer, care are proprietatea de a respinge caldura inapoi in partea din care vine
  • Test de eficienta Test de eficienta
    Temperatura care ajunge la astereala va fi mai mica cu 30°C, fata de situatia in care nu se monteaza membrana Isoflect Silver
  • Mr.Isoflect
  • Avantaje Isoflect

Gama de membrane ISOFLECT

Izolare Acoperis si mansarda
Isoflect Bronze
Isoflect Bronze este o membrana termoreflectiva compusa din 2 straturi, un strat de folie din aluminiu plus un strat de folie cu bule. Menbrana Isoflect Bronze asigura protectie eficienta impotriva transferului termic, totodata indeplinand functia de bariera de vapori.
Detalii complete
Izolare Acoperis si mansarda
Isoflect Silver
Compus din doua straturi de folie de aluminiu cu puritate de 99,9%, si un strat interior de folie cu bule cu densitate de 220 gr./mp., membrana ISOFLECT SILVER reflecta caldura transmisa prin radiatie in proportie de 96%.
Detalii complete
Performanta maxima a izolatiei termice
Isoflect Gold
Esential in cadrul tuturor solutiilor de izolare termica, asigura stablilitatea sistemului pe toata perioada utilizarii, fabricat din materiale de calitate premium, elimina riscul formarii condensului in straturile de vata minerala, poate inlocui polistirenul de 20 mm utilizat la pardoseli.
Detalii complete
Articole