Economie de energie

Economie de energie

- Performante termice de excepti
- Elimina puntile termice
- Inlocuieste bariera de vapori
- Garantie pana la 50 de ani
- 100% reciclabil

Membrane pentru izolatii termice si bariere de vapori

  • Isoflect Silver Isoflect Silver
    O membrana cu folie de aluminiu in doua straturi, separate de o folie cu bule de aer, care are proprietatea de a respinge caldura inapoi in partea din care vine
  • Test de eficienta Test de eficienta
    Temperatura care ajunge la astereala va fi mai mica cu 30°C, fata de situatia in care nu se monteaza membrana Isoflect Silver
  • Mr.Isoflect
  • Avantaje Isoflect

Aplicatii ISOFLECT

Izolare Acoperis si mansarda
Isoflect Silver
Compus din doua straturi de folie de aluminiu cu puritate de 99,9%, si un strat interior de folie cu bule cu densitate de 110 gr./mp., membrana ISOFLECT SILVER reflecta caldura transmisa prin radiatie in proportie de 96%.
Detalii complete
Izolare Fatade si pereti
Isoflect Klass Reflekt
Creste semnificativ performanta termica a intregului sistem, fata de bariera clasica de vapori ofera un randament termic de peste 25 grade celsius, formeaza trei bariere de aer static si opreste 80 -82% fluxul termic prin radiatie.
Detalii complete
Izolare Podele incalzite
Isoflect Floor
Performanta termica egala cu a polistirenului de 30mm. grosime, rezistenta mare la compresiune( pana la 300kg/mp ), formeaza trei bariere de aer static si opreste 80 - 82% din fluxul termic prin radiatie. Creata dintr-un material versatil, este ideal pentru izolarea termica a pardoselii si are o grosime/performanta ridicata.
Detalii complete
Articole