PERETI INTERIORI

end-logo

pereti nouSistemul termoizolant Isoflect pentru pereti este aplicabil atat pe partea interioara a peretilor, cat si pe partea exterioara. Ofera foarte bune performante termice si fonice, oferind totodata stabilitate, siguranta si un mediu de viata sanatos.

Avantaje

 -          atat in varianta montajului pe exterior, cat si in varianta montajului pe interior, Sistemul Isoflect ofera performante de varf

Montaj

 -          se aplica bridele pentru fixarea structurii de gips carton, dar pe orizontala nu ca in varianta clasica. Distanta intre punctele de fixare in perete a bridelor trebuie sa masoare 60 sau 120 cm.

–          se monteaza vata minerala

–          se monteaza profilul CD

–          se monteaza Isoflect Gold mergand cu marginile pe linia profilului; se fixeaza cu autofiletante de 2.5 cm

–          se monteaza bridele pentru al doilea rand de profile

–          se monteaza profilele CD conform sistemului clasic de montaj al gips-cartonului

–          se monteaza placile de gips-carton

 Recomandari

 -          Sistemul termoizolant Isoflect pentru pereti se recomanda la casele cu structura de lemn, locuintele care nu beneficiaza de izolatie termica sau sistemul de izolatie termica existent nu este sufficient. Grosimea sistemului Isoflect pentru peretii interior poate varia in functie de necesitati intre 12.25 cm si 25 cm.

–          in cazul in care peretele este din caramida si la interior se utilizeaza vata minerala bazaltica nu mai este nevoie de bariera de vapori, iar la montajul Isoflect va recomandam sa lasati spatii pentru ventilatie. Avantajul va fi un mediu de viata mai sanatos deoarece umiditatea din casa se va regla in mod natural.

Solicita detalii